0

Mijn winkelwagen

Inhoud: € 0,00

FORTEZZIA SIERADEN


Fortezzia Sieraden
Almersdorperweg 14
1674 NX Opperdoes
Nederland

KvK 5899028
BTW NL85.32.69.191B01
ABNAMRO NL74ABNA0616804962

Fortezzia bestaat uit twee delen. Op dit moment is alleen Fortezzia Sieraden online. In de toekomst willen wij Fortezzia, de hoofdwebsite, online brengen.

Fortezzia Sieraden
Fortezzia Sieraden is de naam van een webshop voor trendy sieraden. Het doel van Fortezzia Sieraden is om trendy en tijdloze sieraden voor jong en oud aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Sieraden die je helpen je eigen stijl uit te dragen. Wij voeren verschillende merken die allen sieraden leveren waarvan wij zeker zijn dat ze jou een goed gevoel geven. Onze sieraden zijn met zorg en liefde voor het ambachtelijke vak uitgekozen. Wij willen dat het sieraad dat je kiest iets bijzonders is en iets kan vertellen over jezelf. Soms is het iets om je aan een waardevol moment te herinneren, een moment dat je nooit meer wilt vergeten. Ben je op zoek naar iets voor jezelf, of wil je graag iemand anders verblijden met een mooi sieraad? Fortezzia Sieraden biedt je de  keuze  uit een groot assortiment en Fortezzia is er om jou te helpen.

Fortezzia
Fortezzia helpt je om je passie voor het leven uit te dragen, en het helpt je om iets te betekenen voor de mensen om je heen. Wij willen anders zijn dan de rest. Wij willen je laten genieten van de mooie dingen in het leven. In de toekomst wil Fortezzia sieraden gaan ontwerpen met een diepere betekenis. Met iets persoonlijks en unieks. Bijvoorbeeld om je beste vriend, vriendin of andere dierbare, kracht en steun te geven in moeilijke tijden. Dat kan door middel van een eigen ontwerp of een ontwerp in samenwerking met ons. Wij gaan dit doen dit in samenwerking met geschikte edelsmeden. Jouw keuze voor het sieraad is dan bewust geweest omdat deze sieraden gemaakt worden door mensen met passie voor hun werk. Passie voor schoonheid, voor materialen en passie voor vakmanschap en kennis.

Fortezzia betekent passie voor sieraden.
Voor het maken van een sieraad is een vakman of vrouw met gevoel voor schoonheid en oog voor detail aan het werk geweest. Elk stuk begint met een idee dat resulteert  in een sieraad om trots op te zijn. Er wordt iets gemaakt met de bedoeling jouw gevoel voor het onderwerp via het sieraad over te brengen op iemand anders.
Hoe eenvoudig het ontwerp ook is, elk onderdeel en detail wordt aangebracht om van een werkstuk een sierstuk te maken. Degene die het gaat dragen straalt, gewild of ongewild, uit dat hij of zij een beetje anders is dan "de anderen."

Bestel iets voor jezelf en laat zien dat je bijzonder bent, of koop iets voor iemand die je wilt laten zien dat zij of hij bijzonder voor jou is want sieraden dragen gevoelens over. We hopen echt dat je bij ons iets vind dat je langdurig gaat dragen en waar je op mooie momenten veel plezier zult beleven.


De vreugde van een geschenk zit niet in de waarde.
De waarde van het geschenk zit in de vreugde.
Dat maakt een sieraad tot het mooiste geschenk.

Fortezzia (2014)