0

Mijn winkelwagen

Inhoud: € 0,00

Squadra Blu


squadrablog.jpg

Squadra Blu is een echt Hollands merk dat blijkbaar iets kan wat de andere merken durven of kunnen. Alles in eigen huis houden. Ontwerpen, productie en verkoop allemaal in Obdam.
Succes is een kwestie van onderscheiden, doorzetten en vooral niet doen wat anderen doen. De slogan van Squadra Blu is niet voor niets: “Trendsetters zijn nooit degenen die doen wat anderen al deden.”

De ontwerpers van Squadrablu zijn erin geslaagd nieuwe ideeën en verstand van sieraden te combineren tot een opvallende collectie die een eigen gezicht heeft. De eigenzinnige sieraden van Squadra Blu passen bij een vrouw die zich wil onderscheiden door modegevoeligheid en smaak.

Deze typische West-Friese eigenschap uit zich in prachtige colliers en kettingen van messing en afgewerkt in een zilver- of bronskleurige finish, waarbij elk sieraad dezelfde aandacht krijgt voor vormgeving en kwaliteit. Minimale afwijkingen van de ontwerpen onderstrepen het ambachtelijke karakter.


By Olga Ribler


slider1.png

De sieraden van Olga Ribler zijn modieus en eigentijds. Sieraden die je tegenwoordig draagt mogen gezien worden. Niet meer de bescheiden en ingetogen ringetjes met een steentje om vooral niet te veel op te vallen. Nee tegenwoordig laten we graag zien wat we mooi vinden. Ringen, armbanden en zelfs horloges mogen groot en indrukwekkend zijn. Laat maar zien wat je mooi vindt. Wat jij draagt is als een reflectie van jouw persoonlijkheid. Je mag er zijn dus laat je dat zien ook.

De Sieraden van Olga Ribler sluiten aan bij deze tijds geest. Grote ringen in de verschillende populaire kleuren van witgoud tot diep rosegoud met opvallend gekleurde edelstenen of mooi laser gegraveerd met een dikke rand en in twee kleuren. De collectie is groots en wordt constant uitgebreid.  Wat dacht je van ringen die je kunt combineren naar kleur en smaak naar gelang je stemming is.

De collectie van Olga Ribler is verrassend veelzijdig en hiermee bewijst zij weer eens dat ze haar eigen filosofie waar maakt. “Mooi hoeft niet onbetaalbaar te zijn.”

Wij zijn dan ook trots om je een greep uit de collectie aan te bieden. Een collectie die we zeker gaan uitbreiden en waar we nog veel van zullen horen.


Joy de la Luz


slider3.png

Joy de la Luz is een echt Nederlands merk dat bedacht heeft hoe  leuk het zou zijn om stoere leren armbandjes te combineren met zilveren bedeltjes uit diverse thema's.
De armbandjes vindt je in verschillende kleuren en zijn gemaakt van diverse soorten leer.

Ben je op zoek naar iets dat persoonlijk, trendy of iets dat stoer is, dan zit je bij dit merk goed. Joy de la Luz heeft het goed begrepen. Zelf bepalen en combineren is een trend die zij doorzetten in hun sieraden. Je kunt telkens nieuw zijn en opvallen terwijl je gewoon bij jouw eigen stijl blijft.Joy de la Luz heeft een keuze uit meer dan honderd verschillende zilveren bedeltjes in de vorm van muntjes, steentjes en beeldjes.
Hierdoor kun je het sieraad leuk combineren met jouw eigen kledingstijl en dat maakt jou helemaal uniek.

Joy de la Luz helpt je om een statement te maken. "Zorgvuldig gekozen bedeltjes zeggen meer dan duizend woorden."


De vreugde van een geschenk zit niet in de waarde.
De waarde van het geschenk zit in de vreugde.
Dat maakt een sieraad tot het mooiste geschenk.

Fortezzia (2014)