0

Mijn winkelwagen

Inhoud: € 0,00

<< Terug

Olga Ribler ontwerpster uit Zwitserland.


Olga Ribler is een ontwerpster uit Zwitserland met gevoel voor trends, inspireert mode bewuste vrouwen nu ook in Nederland.
Haar lijn 'Kombi ringen' geeft de mogelijkheid eindeloos naar eigen smaak te combineren en daarmee telkens een nieuwe look te creëren.
Combineer met de kleuren, materialen, gravures en stenen. Nooit meer een saaie dag als je met jouw Olga Ribler combinatie verschijnt.

Olga Ribler is de eigenaresse en de creatieve geest van dit jonge innovatieve bedrijf dat in 1993 is opgericht. In 1998 opende ze haar eerste winkel in Luzern. In middels is de ruime studio van Olga Ribler verhuist naar een rustige locatie in Luzern, dicht bij de historische Museggmauer de Nölliturm. Samen met haar toegewijde team wordt creativiteit gecombineerd met technische know-how tot sieraden van uitzonderlijke schoonheid.

Olga Ribler ontwerpt met passie voor haar vak en haar filosofie is duidelijk: “Als innovatief bedrijf, hebben wij gevoel voor de nieuwste trends en maken wij nu al gebruik van de mode voor morgen.
Mooi hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Onze mode accessoires bewijzen dit.”


Written by Aad - 09-01-2014 10:11

Laatst geupdate op: 19-06-2014 11:17

Tags: olga ribler, ringen, oorbellen

De vreugde van een geschenk zit niet in de waarde.
De waarde van het geschenk zit in de vreugde.
Dat maakt een sieraad tot het mooiste geschenk.

Fortezzia (2014)