0

Mijn winkelwagen

Inhoud: € 0,00

BEZORGING


Track en trace van PostNL
Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Als het pakket door PostNL is aangenomen ontvangt u een track en trace code waarmee u het pakket via de site van PostNL kunt volgen. Over het algemeen worden de pakketten binnen 1 a 2 werkdagen door PostNL bij u aangeboden.

NIET THUIS
Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet thuis bent op het moment dat PostNL bij aan de deur komt om uw pakket aan te bieden. In dat geval doet de bezorger een briefje in de bus met instructies om het pakket de volgende dag of eventueel op een afhaal punt te laten bezorgen. Met de niet-thuis-code van PostNL kunt u op de website van PostNL uw wensen voor bezorging aangeven.

PAKJEGEMAK
Met PakjeGemak kunt u uw bestelling op een afhaal locatie van PostNL laten bezorgen. Dit zijn afhaalpunten op postkantoren en diverse winkels in het hele land. Pakjegemak heeft keuze uit 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Dus altijd in de buurt.

LET OP!
Bij het afhalen van pakketten op een afhaal locatie dient u altijd de track en trace code te weten en dit samen met uw legitimatiebewijs te overhandigen. De pakketten blijven standaard 3 weken op het afhaalpunt liggen voordat ze weer terug gestuurd worden naar de afzender.

De vreugde van een geschenk zit niet in de waarde.
De waarde van het geschenk zit in de vreugde.
Dat maakt een sieraad tot het mooiste geschenk.

Fortezzia (2014)